« Ga terug

Klik hier om terug te gaan
naar de homepagina.

Privacyverklaring

Keuzehulp Longkanker, onderdeel van het VUmc Amsterdam, gevestigd in Amsterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

VUmc Amsterdam
De Boelelaan 1117
1081 HV Amsterdam
020 4444444

Persoonsgegevens die wij verwerken

VUmc Amsterdam verwerkt geen persoonsgegevens van u via keuzehulp-longkanker.nl. De gegevens die u invult in het keuzeformulier worden op geen enkele manier door ons of andere partijen opgeslagen en het emailadres dat u optioneel kunt invullen wordt enkel gebruikt om u een overzicht van uw keuze te sturen. Dit emailadres en de verzonden mail worden eveneens niet opgeslagen.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst verzamelt geen bijzondere persoonsgegevens (bv. ras, gezondheid, politieke opvattingen, religieuze overtuigingen etc.) en het is ook niet onze intentie om deze gegevens te verzamelen. Ook hebben wij niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Als u er van overtuigd bent dat wij bijzondere persoonsgegevens hebben verzameld of persoonsgegevens van een minderjarige, zonder toestemming, neem dan contact met ons op, dan verwijderen wij deze informatie.

Geautomatiseerde besluitvorming

VUmc Amsterdam neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van VUmc Amsterdam) tussen zit.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Keuzehulp-longkanker.nl gebruikt technische en functionele cookies. Daarnaast gebruiken wij analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak.

Wat betreft de analytische cookies van Google Analytics hebben wij:

  • Een verwerkingsovereenkomst met Google gesloten;
  • De laatste 8 cijfers van het IP-adres gemaskeerd;
  • ‘gegevens delen’ uitgezet;
  • Geen gebruik gemaakt van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies.

De informatie die de cookies verzamelen wordt niet gebruikt om u te identificeren en wij delen de statistische gegevens niet met derden. Deze cookies worden ook niet voor andere dan de hierboven beschreven doeleinden gebruikt.

Vragen of klachten over uw privacy op onze website?

VUmc Amsterdam wil u er op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link:

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit- persoonsgegevens/tip-ons

logo-vumc
logo-kwf-kanker-bestrijding
logo-longkanker-nederland